The Pompously Recognizing Hostility

Run Sampson Run

Bra skor

Min väninnas barna använder mycket skomärket kavat och hon tycker att det är jätte bra, dom håller länge och på så sätt så kan dom gre syskonen ärva det av dom äldre. Ja det är ju toppen när man hittar ett märke som är bra och som man trivs med och som håller. Även om dom då kostar lite mer äta andra skor så håller dom längre och har bättre kvalitet så det är ju toppen. Det är något som är bra att tänka på, så då blir det ett par skor som kommer att finnas i familjen ett bra tag.

Gäller att hitta bra märken

Ja det gäller att hitta bra märken som man trivs med för då blir det så mycket lättare nästa gång som man ska köpa skor till barnen. Då vet man vart man ska leta och så är det lättare att hitta och det blir smidigare. 
Ja det finns många fördelar med att göra på det viset.
Att hitta bra saker och som har en bra kvalitet gör så mycket. Och det är en sån skillnad när man har skor med bra kvalitet och inte. Dom är ju så mycket skönare om dom är i bra kvalitet och bra material. Det gör sån stor skillnad och man får inte lika ofta skavsår och liknade med ett par bra skor med bra kvalitet.
Finns många bra fördelar med bra skor förutom att dom oftast är mycket snyggare. Och dieter ju just det att dom är så mycket skönare och man tycker att det är roligare att ta på sig dom skorna och man känner inte samma sug att köpa nya hela tiden utan man tycker så mycket om dom skorna som man har köpt och vill då gärna använda dom. Speciellt bra är det att köpa bra skor som är klassiska.